Meer resultaten voor digitale boekhouding

 
digitale boekhouding
De boekhouding ook digitaal? Boekhoudingadministratie.nl.
Je boekhouding uitbesteden Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je boekhouding zelf regelen Vergelijk alle boekhoudsoftware. Hoe gaat digitale boekhouding in zijn werk? Het verzorgen van de boekhouding digitaal gaat zeer eenvoudig in zijn werk. Je logt namelijk in bij de gedownloade software of simpelweg op de website van de desbetreffende aanbieder.
mkb-tankpas.nl
Mijn administratie bewaren - Visma Software.
Om te bewijzen dat je dit juist hebt gedaan bewaar je de administratie van je bedrijf, stichting of vereniging altijd minimaal zeven jaar. Het bewaren van je boekhouding is een eis van de Belastingdienst en geldt voor de basisgegevens uit je administratie zie toelichting.
artiestboeken.nl
Digitale boekhouding.
De complete boekhouding digitaal en papierloos en altijd inzicht wanneer jij dat wilt. Wie wil dat niet! Finedi maakt boekhouden eenvoudig, inzichtelijk en actueel. jij levert jouw documenten digitaal aan en wij regelen de rest. Met de online boekhoudportal kan je op ieder gewenst moment beschikken over actuele informatie.
keyboost.nl
Digitale boekhouding - BokeSi.
Bij ons heeft u de keuze tussen het periodiek aanleveren van de papieren boekhoudkundige documenten en een digitale boekhouding. Voor de digitale boekhouding werken wij met Exact online, wat onze klanten verschillende mogelijkheden biedt. Het online programma is altijd en overal beschikbaar op internet en geeft een volledige inzage in uw boekhouding.
trompheiloo.nl
Digitaal boekhouden - SMART Accounting.
Krachtige verbinding tussen ondernemer en Smart Boekhouding. De samenwerking met Smart Boekhouding verloopt voornamelijk digitaal, beide partijen hebben toegang tot een portal en delen dezelfde informatie. Heeft u een vraag aan Smart Boekhouding? Deze kunt u stellen bij het document waarover de vraag gaat, zo ontstaat er nooit miscommunicatie.
Mag ik mijn boekhouding digitaal bewaren?
Een veelgehoorde vraag aan boekhouders is: 'Hoe' zit het ook alweer met de bewaarplicht en de boekhouding digitaal bewaren? We zetten hier de belangrijkste regels voor u op een rij. Mag ik mijn boekhouding digitaal bewaren? We leven in een tijd waarin veel digitaal gaat, toch is papier nog steeds niet helemaal verbannen. De Belastingdienst heeft de regel dat de gegevens van uw boekhouding bewaard dienen te worden in de vorm waarin u ze hebt gekregen. Digitale bonnen en facturen bewaart u digitaal en papieren bonnen en facturen bewaart u op papier.
Digitale boekhouding Ge-Fibo.
Ge-fibo wilt met een digitale strategie ervoor zorgen dat u zich in de eerste plaats bezig kunt houden met uw omzet en groei van uw activiteiten. En dus veel minder met boekhouding. Daarom hebben we een aparte afdeling opgericht: Difibo.
Uw facturen bewaren.
U kunt dit nalezen in de brochure Uw geautomatiseerde administratie en de fiscale bewaarplicht. Als u aan de voorwaarden voldoet, hoeft u de originele facturen en bonnetjes niet te bewaren. Ook deze digitale administratie moet 7 of 10 jaar worden bewaard en binnen een redelijke termijn controleerbaar zijn.
Digitaal boekhouden of digitale administratie? 5 onmiskenbare voordelen.
Het eerste slaat op softwareprogrammas - de zogeheten 'online' boekhoudpakketten - waarmee je zelf een deel van je boekhouding voert. Daarvoor is al stevig wat voorkennis vereist. Digitale administratie slaat eerder op platformen waar je facturen en andere financiële documenten centraliseert.
Hét Boekhoud- Administratiekantoor in Twente.
Daarnaast staan ze voor een moderne, digitale manier van samenwerken die ons zeker bevalt. Google Recensie - Buitenkampioen B.V. Stefan en zijn team staan me al een aantal jaren bij, bij het voeren van mijn boekhouding. En dit altijd ten volle tevredenheid.

Contacteer ons