Meer resultaten voor bijhouden boekhouding

 
bijhouden boekhouding
Boekhouding en administratie na een overlijden - AdminPlusser.
Ordenen bijhouden boekhouding en administratie. U bevindt zich hier: Home 1 Dienstverlening 2 Ordenen bijhouden boekhouding en administratie. Boekhouding en administratie na een overlijden. In de nieuwe situatie, na het overlijden, wilt u overzicht krijgen van de inkomsten en uitgaven.
keyboost.nl
Financiële administratie Informatie, verplichtingen en software vergelijken!
Wat is een financiële administratie? De financiële administratie of boekhouding is de financiële verantwoording van je bedrijf. De administratie wordt meestal gedaan in een financieel programma. Als ondernemer bent u verplicht tot het bijhouden van een financiële administratie. Als je deze administratie niet bijhoudt, of niet correct bijhoudt riskeer je een boete.
mkb-tankpas.nl
Online boekhouden voor ondernemers en accountants Minox.
Online boekhouden is het online bijhouden en verwerken van al je facturen, financiële gegevens en administratieve documenten. Waarschijnlijk ben je bekend met 'ouderwetse' boekhoudsoftware: programmas die op je computer staan geïnstalleerd en waar je handmatig moet boeken. Het grote voordeel van online boekhouden is dat door moderne technieken zoals Scan Herken, integratie van banken en andere koppelingen de boekhouding steeds verder wordt geautomatiseerd. Hierdoor is er tegenwoordig al sprake van een automatische boekhouding. Een ander voordeel is dat de software beschikbaar is als software as a service SaaS.
artiestboeken.nl
Mijn administratie bewaren - Visma Software.
Starters 1 jaar gratis. Online cursussen trainingen. Demo: wegwijs in Visma eAccounting. E-books over boekhouden. Probeer nu gratis. SEO - Boekhouding doen. Mijn administratie bewaren. Als ondernemer doe je elke maand, kwartaal of jaar belastingaangifte. Om te bewijzen dat je dit juist hebt gedaan bewaar je de administratie van je bedrijf, stichting of vereniging altijd minimaal zeven jaar.
vwaa.nl
Boekhouden - Wat is boekhouden? Debitoor boekhoudprogramma.
Het bijhouden van bovenstaande overzichten is niet alleen belangrijk voor jezelf als ondernemer, maar je moet ook de Belastingdienst periodiek op de hoogte kunnen stellen van de stand van zaken binnen je bedrijf. In je btw-aangifte bereken je zelf hoeveel je aan btw of omzetbelasting moet betalen of terugkrijgen van de Belastingdienst.
trompheiloo.nl
Boekhouding Samen ondernemen Finc Accountants. Boekhouding Samen ondernemen Finc Accountants.
Of is het bijhouden van de boekhouding gewoon niet een van je talenten? Schakel dan Finc Accountants in. De groei van je bedrijf brengt nu eenmaal veranderingen met zich mee. Je moet je iedere dag bezighouden met zaken als personeel, huisvesting, verkoop, social media, marketing en relaties.
Administratie bijhouden.
Hoe werkt de btw? Btw-aangifte doen en betalen. Wie moeten een btw-administratie bijhouden? Wat administreert u voor de btw? Administratie bij zakendoen met het buitenland. Btw-id vermelden op website. Tarieven en vrijstellingen. Zakendoen met het buitenland. Programma's' en formulieren. Brochures en publicaties. Een goede administratie is de basis voor uw btw-aangifte. Er zijn regels voor het bijhouden en bewaren van uw administratie. Ook uw facturen moeten voldoen aan wettelijke eisen. Wie moeten een btw-administratie bijhouden? U bent als ondernemer verplicht voor de btw een administratie bij te houden en te bewaren in een voor ons controleerbare boekhouding.
3 tips: zo kun je het beste je bonnetjes bewaren Exact.
Wil je het jezelf écht makkelijk maken, bewaar je bonnetjes dan met behulp van een boekhoudprogramma. Met de bijbehorende app voor op je smartphone maak je direct een foto van je bonnetje, waarna de app automatisch de bon leest en alle informatie overneemt. Je hoeft alleen de informatie te controleren; overtypen is niet meer nodig. En doordat de app al je gescande bonnen en inkoopfacturen digitaal bewaart, voldoe je aan de bewaarplicht van de Belastingdienst. Ook zet je je bonnetjes eventueel makkelijk door naar je boekhouder. Ontdek Exact voor Boekhouden. Wil jij makkelijk en snel je bonnetjes scannen en bewaren?
Financiële Administratie Méér dan Boekhouding - Van Oers.
Uw administratie op orde met Van Oers Accountants. Uw financiële administratie, meer dan alleen boekhouden. Het bijhouden van uw boekhouding, inboeken van facturen, het indienen van uw belastingaangiften en het opstellen van jaarrekeningen. Zaken waar u als ondernemer aan moet voldoen.
Bewaarduur van de boekhoudkundige documenten voor zelfstandigen.
Toch doe je er goed aan om sommige fiscale documenten langer te bewaren. Je kocht onlangs een nieuwe machine aan die in je boekhouding over meerdere jaren wordt afgeschreven. De aankoopfactuur moet je bijhouden tot 7 jaar na het jaar van de laatste afschrijving.

Contacteer ons